Loopbaancoach Particulieren Amersfoort

Loopbaancoach Particulieren

‘In je kracht staan’. Op internet vind je er een veelheid aan omschrijvingen over. Feitelijk komt het erop neer, dat je werkt vanuit je passie, je doet wat je leuk vindt en wat je doet, levert energie op, in plaats van dat het energie kost. Je doet dingen die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. Maar wat is je passie? Dus, wanneer sta je in je kracht?

Iedereen kent het wel uit zijn of haar omgeving, of vanuit zichzelf. Je bent op een bepaald punt in je leven aangekomen en blikt terug: ‘Wat heb ik tot nu toe gedaan en bereikt? Wil ik zo verder gaan of wil ik wat anders met mijn toekomst?’ Je doet je best om een beeld te vormen van de rest van je leven. ‘Wat wil ik nou?’ En omdat je het niet weet, blijf je doorgaan met waar je mee bezig bent. Word je daar nu gelukkig van? Je wilt toch voorkomen dat je tegen je pensioendatum nog eens terugkijkt en denkt: ‘Had ik maar….’? Voorgaande klinkt misschien negatief, maar het weerspiegelt helaas de waarheid voor velen.

Ook geïnteresseerd in een persoonlijke analyse en een hoop inspiratie? Een afspraak is zo gemaakt.

Wij helpen particulieren vanuit het zelfconcept. Dit betekent dat we vanuit zelfinzicht werken aan zelfwaardering wat uiteindelijk weer leidt tot zelfvertrouwen. Als wij zelfvertrouwen hebben dan staan wij in onze kracht. Wij geven niet alleen inzicht in uw cognitieve vaardigheden, kennis en werkervaring, maar kijken ook grotendeels naar uw overdraagbare vaardigheden en intrinsieke motivatie. Deze laatste twee bepalen immers vaak voor 80% uw succes.
Niet alleen in uw werk maar ook in uw privé leven heeft u soms behoefte aan handvatten die u helpen weer grip en controle te krijgen op uw leven en leefomgeving. Wij bieden u deze handvatten. Hiervoor gebruiken wij verschillende methodes en technieken aangezien geen mens hetzelfde is. Ons advies wordt op maat gegeven.
U wordt bij ons gecoacht door een vaste ervaren en deskundige coach die verder kijkt dan alleen de inzichten, die wij verkrijgen via de psychometrische instrumenten die wij gebruiken. Wij plaatsen alles in uw context. Met andere woorden: wij houden rekening met uw verleden en heden en kijken vooral naar de toekomst. Dit doen wij op een oprechte, integere, praktische en nuchtere manier.