loopbaancoach

‘In je kracht staan’. Op internet vind je er een veelheid aan omschrijvingen over. Feitelijk komt het erop neer, dat je werkt vanuit je passie, je doet wat je leuk vindt en wat je doet, levert energie op, in plaats van dat het energie kost. Je doet dingen die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. Maar wat is je passie? Dus, wanneer sta je in je kracht?

Iedereen kent het wel uit zijn of haar omgeving, of vanuit zichzelf. Je bent op een bepaald punt in je leven aangekomen en blikt terug: ‘Wat heb ik tot nu toe gedaan en bereikt? Wil ik zo verder gaan of wil ik wat anders met mijn toekomst?’ Je doet je best om een beeld te vormen van de rest van je leven. ‘Wat wil ik nou?’ En omdat je het niet weet, blijf je doorgaan met waar je mee bezig bent. Word je daar nu gelukkig van? Je wilt toch voorkomen dat je tegen je pensioendatum nog eens terugkijkt en denkt: ‘Had ik maar….’? Voorgaande klinkt misschien negatief, maar het weerspiegelt helaas de waarheid voor velen.

Ik coach particulieren vanuit het zelfconcept. Dit betekent dat ik vanuit zelfinzicht werk aan zelfwaardering wat uiteindelijk weer leidt tot zelfvertrouwen, in jouw kracht staan. Ik geef niet alleen inzicht in jouw cognitieve vaardigheden (IQ), kennis en werkervaring, maar kijk ook naar jouw overdraagbare vaardigheden en intrinsieke motivatie (EQ). Deze laatste twee bepalen immers vaak voor 80% jouw succes. Niet alleen in werk maar ook privé leven heb je soms behoefte aan handvatten die jou helpen weer grip en controle te krijgen op jouw leven en leefomgeving. Ik bied jou deze. Hiervoor gebruik ik verschillende methodes en technieken. Geen mens is hetzelfde.

Mijn advies wordt op maat gegeven. Ik kijk dan ook verder dan alleen de inzichten die ik krijg via de psychometrische instrumenten die ik gebruik. Ik plaats het in de context. Ik houd rekening met jouw verleden en heden maar kijk vooral naar de toekomst. Dit doe ik op een oprechte, integere, praktische en nuchtere manier.

Ook geïnteresseerd in een persoonlijke analyse en een hoop inspiratie? Een afspraak is zo gemaakt.