Even kennismaken: Ed van ‘t Klooster
Foto Ed nov 2015

Mensen helpen door zijn kennis te delen en daarmee mensen in hun kracht zetten is zijn passie en tevens persoonlijke- en bedrijfsmissie.

Hij is zowel generalist als specialist en adviseert op operationeel, tactisch als strategisch nivo. Dit komt door zijn gevolgde studies Bedrijfseconomie, IT management, Toegepaste Psychologie en lange werkervaring binnen deze branches. Deze unieke combinatie maakt dat Ed een goede sparring partner is. Hij is iemand die zich oprecht betrokken voelt.

Bij al zijn werkzaamheden vormt het belang van de klant, opdrachtgever, kandidaat of student zijn uitgangspunt. Praktische oplossingen aanbieden, die ook op de langere termijn standhouden, is een van zijn drijfveren.

Ed zit dan ook helemaal op zijn plek bij SoHuman. What’s in a name?

In zijn geval heel veel. Alles draait om de menselijke factor.

SoHuman verschaft al jaren inzicht in gedrag en communicatie voor bedrijven, particulieren en studenten. Nadat de organisatie in 2002 is opgericht, is ze in 2006 versterkt met de komst van Ed van ’t Klooster. In 2010 is Ed volledig eigenaar geworden van SoHuman. De adviseurs van SoHuman beschikken over een brede ervaring op de gebied van gedrag en communicatie, coaching, training en (veranderings)management. SoHuman werkt nauw samen met Q4 Profiles in het opstellen van:

    • Persoonlijke Stijl Profielen (DISC)

    • Persoonlijke Interesse Profielen

    • Persoonlijke Waarden Profielen

    • Persoonlijke Studenten Profielen

    • Persoonlijke Sport Profielen

    • Persoonlijke Commerciële Profielen

Alle adviseurs zijn gecertificeerd in het afnemen en bespreken van alle analyses. Daarnaast heeft de organisatie een uitgebreid netwerk van professionals met wie zij samenwerkt.