Ed van ’t Klooster is SoHuman

Ed van 't Klooster

‘Ik gun iedereen succes bij het maken van de juiste keuze in persoonlijke communicatie, studie en loopbaan. Wil je weten hoe? Een afspraak is zo gemaakt.

Het is niet vreemd als je je soms afvraagt: ‘past deze baan wel bij mij?’, of ‘hoe kan mijn communicatie effectiever?’ of ‘hoe ga ik nog met plezier naar mijn werk?’. Maar ook ‘welke studie past het best bij mijn interesses en drijfveren?’ en ‘hoe krijg ik mijn personeel weer gemotiveerd?’.

Zoals mijn bedrijfsnaam al zegt, bovenstaande is heel menselijk en actueel: SoHuman.

Door de jaren heen heb ik mijzelf deze vragen ook gesteld en ontdekt wat nu echt bij mij past. Ík ben begonnen als financiële man bij een ingenieursbureau in Amersfoort. In elf jaar heb ik mij opgewerkt tot Hoofd Financiën van een bedrijfsonderdeel. Mijn opleiding HEAO Bedrijfseconomie heeft mij daar ook bij geholpen. Op een gegeven moment wilde ik wat anders en kwam ik via een headhunter terecht bij een groot  IT-bedrijf in Maarssen in de functie van Projectmanager/Projectleider en testcoördinator. Een functie waar weer andere vaardigheden van mij werden verwacht. Gelukkig werd hier ook in geïnvesteerd door middel van studies en workshops georganiseerd en/of gefinancierd door het bedrijf zelf. In zes jaar heb ik vele grote bedrijven van binnen mogen bekijken en groeide mijn aanpassingsvermogen, flexibiliteit en functie- en overdraagbare vaardigheden. In 2005 kwam ik mijn toenmalige compagnon tegen die SoHuman had opgericht. SoHuman begeeft zich op het gebied van toegepaste psychologie. Een droom die ik altijd heb gekoesterd: iets in de psychologie te doen. Na het volgen van meerdere masterclasses bij Synques BV heb ik mij omgeschoold in dit vak en ben ik in 2006 mede-eigenaar geworden van SoHuman.

Inmiddels ben ik 15 jaar verder met SoHuman, met ups en down. Ik heb collega’s verwelkomt en ook weer afscheid van genomen. Een financiële crisis overwonnen, tijdelijk even in vaste dienst geweest bij een groot re-integratiebureau en honderden referenties op zak. Cliënten geholpen bij het vinden van een nieuwe baan, zowel intern als extern. Studenten begeleidt bij het maken van een juiste studiekeuze en mensen blij gemaakt door inzichten te geven in zichzelf die bijgedragen hebben aan een efficiënter, gezonder en gelukkiger leven.

Deze reis heeft mij heel veel gebracht. Deze ontwikkeling gun ik jou ook. Daar ligt mijn passie en dit doe ik graag vanuit SoHuman. Wees welkom en wij gaan samen op ontdekkingsreis. Lees verder om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

SoHuman werkt nauw samen met Q4 Profiles / Synques in het opstellen van:

  • Persoonlijke Stijl Profielen (DISC)
  • Persoonlijke Interesse Profielen
  • Persoonlijke Waarden Profielen
  • Persoonlijke Studenten Profielen
  • Persoonlijke Sport Profielen
  • Persoonlijke Commerciële Profielen