ijsberg

Voor het opstellen van de verschillende analyses gebruiken wij een zeer betrouwbare methode. Om deze betrouwbaarheid te waarborgen, wordt de methode periodiek aan een strenge audit onderworpen.

Met deze analyses stellen wij profielen op, die maatwerk vormen voor uw situatie. Wij onderscheiden de volgende profielen:

    • Het Persoonlijk Stijl Profiel (DISC)
    • Het Persoonlijk Waarden Profiel
    • Het Persoonlijk Interesses Profiel
    • Het Persoonlijk Studenten Profiel
    • Het Persoonlijk Sport Profiel
    • Het Persoonlijk Commerciële Profiel

Daarnaast zijn combinaties mogelijk, om bijvoorbeeld tot een teamprofiel te komen.

Gratis beknopt profiel

Bent u inmiddels benieuwd naar uw profiel voor een zelfanalyse? Via onderstaande link bieden wij u de mogelijkheid om een eerste indruk te krijgen van wat er mogelijk is. Wanneer u de vragen beantwoord, krijgt u kosteloos een beknopt profiel toegezonden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een uitgebreidere rapportage, dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen. Een voordeel is dat u alle vragen met het invullen van het beknopte profiel al heeft ingevoerd. Dit betekent dat u voor een volledige analyse geen extra vragen hoeft in te vullen.

Via onderstaande link, wordt u geleid naar de omgeving waar u vragen met betrekking tot uw analyse kunt beantwoorden. Wanneer u alle vragen invult, krijgt u via de mail een link toegestuurd naar een menu. Vanuit dit menu kunt u uw eigen beknopte profiel downloaden.

Ga naar vragenlijst beknopt profiel »